Бабината рецепта ще ви избави от кисти

Бабината рецепта ще ви избави от кисти

Стоянка Колева от бургаското село Банево е стопила голяма киста на щитовидната жлеза с една народна рецепта, която е научила от възрастна нейна съгражданка. Тя може успешно да се прилага при кисти на щитовидната жлеза, на яйчниците, на бъбреците и на други органи. Във вълшебната отвара се включват вино, мед, алое вера и билката ранилист.

След като лекарите сложили диагнозата на Стоянка, тя поела по тежкия и сложен път на лечението. Само че нито едно от тях не оказало нужното въздействие. Тогава жената решава да търси друг начин да спаси здравето си. Тогава среща своята лечителка. Бабата й приготвила отварата, а Колева редовно, по предписание вземала дозата си.

о. Самата рецепта съдържа 20 листа от алое, 500 грама мед, 500 милилитра червено вино, 2 супени лъжици от билката ранилист, която може да се купи от билковите аптеки.

Нарежете листата от алоето на дребно и добавете меда, виното и ранилиста. Разбъркайте. Варете на водна баня около половин час. Прелейте в стъклено шише, но предварително прецедете отварата. Изчакайте да се охлади преди да сложите шишето в хладилника. Пийте по една супена лъжица половин час преди ядене докато сместа свърши. Ако кистите не са намалели достатъчно, може курсът да се повтори.


 


Видео:

Снимка: ezine.bg
Автор: Stefi

Бабината рецепта ще ви избави от кистиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)