Какво правят известните, за да изглеждат перфектно винаги

Какво правят известните, за да изглеждат перфектно винаги

Преуспелите актьори, бизнесмени и тв водещи изглеждат нечовешки добре в 99% от случаите, в които бъдат уловени от обективите на папараци. За тях работят цели екипи от фитнес инструктори и стилисти, но си имат и персонални трикове за поддържане на имиджа си. Тренират, подлагат се на сурови диети и налагат строга дисциплина в начина си на живот. Ето какво правят едни от най-популярните личности в световен мащаб за себе си и доброто си реноме:

Американският президент Барак Обама споделя, че преди да застъпи на власт е пушел цигари като комин. Тогава имал постоянни здравословни проблеми и не се чувствал достатъчно успешен. Откакто станал президент и си наел инструктор започнал да тренира усърдно. Всеки ден призори той тича по 5 километра. Държавният глава казва, че не важат никакви оправдания, защото тренировка от 1 час съставлява само 4% от времетраенето на денонощието, а това може всеки човек да си го позволи. Жена му – първата дама на САЩ Мишел Обама също се включва в тренировките му. Заедно правят лицеви опори и си партнират по време на сутрешния джогонг.

Опра Уинфри си се харесва закръглена и обожава да дегустира различни традиционни ястия от местата, които посещава, за да разнообразява живота си. Тя трудно се подлъгва да мине на диета, но не пропуска да прави кардио тренировки и да медитира, за да е винаги е хармония със себе си и околния свят. По 3 пъти в седмицата прави стречинг. Шест дни седмично тича на пътеката или в парка по 45 минути. Държи поне по 20 минути на ден да се изолира от светската суета и седи притихнала в любимите си тв ъгълчета или в домашната си вана.

Супербогатият предприемач и собственик на Virgin group Ричард Брансън казва, че не може без спорт, защото губи мотивацията си да постига успехи и да се радва на живота. Той плува редовно, катери се по изкуствени стени и естествени планински върхове. Обича да разгрява мускулите си с тежести, но си подарява и отпочиване на съзнанието чрез йога и бягане.

Дженифър Анистън е женена за професията си. Договорите й с големите филмови студия на Холивуд изрично изискват от нея да се поддържа в завидна форма. Джен е лакомница и много често я улавят как пълни количката в супермаркетите на Ел Ей и покрайнините на Ню Йорк, но много внимава с големината на порциите, за да не разваля плочките по корема си и стегнатото дупе, които й печелят многомилионни хонорари всяка година.

Анджелина Джоли страда от депресии и разстройства на психиката много често. Това буквално изпива плътта от тялото й и много често й се налага да качва килограми, докато колегите й се чудят как да ги свалят. Нежната половинка от двойката Бранджелина обаче не допуска да пропусне тренировъчната си програма за седмицата. Тя пие протеинови шейкове за закуска и излиза да тича на чист въздух. Запазена марка за фигурата й са коремните преси, както и йогата.

Снимка: 4.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Какво правят известните, за да изглеждат перфектно винагиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)