Търсачи на златотърсачки

Търсачи на златотърсачки

Мъжете скимтят, протестират и ридаят с крокодилски сълзи, че жените са нормални днес, а утре ги хапят всякакви караконджули. Според силния пол дамите не могат да се задоволяват само с парите и вниманието на един мъж. Разправят наляво-надясно, че редовно спипват милото да се радва на чужда компания, за да си вдига самочувствието с комплименти, подаръчета и извеждания на приятни местенца. В резултат на тези демонстрации господата стават ревниви и започват да преследват дружките си.

После идва голямата резачка и се чудят къде са сбъркали, че са останали на сухо и въпросната златотърсачка си е намерила друг. Недоволстват, че момите им не искат да свикнат с мисълта, че са пристанали на един и с него трябва да прекарат остатъка от живота и мислите си. Хич не им харесва да им пребъркват джобовете за още мангизи и увисват носове, когато чуят поредния отказ за с*кс.

И кой им е виновен като търсят все неправилните жени?! Излизат по барове и кръчми, напиват се като смоци и си лягат с първата мадама, която им се е сторила апетитно парче. Гледат балкона, задното изложение и преди да са преценили потенциала в черепната й кутия решават, че това е жената на живота им. Без много разговори и увертюри правят с*кс, след това втори и трети. Сближават се, мацката започва да си въобразява, че връзката е станала супер стабилна и той е длъжен да й дава парички за обиколките в мола. През това време тя не спира контактите си с мъжете от „предишния си начин на живот“, обаче новия нещо май... започва да ревнува. Пък тя не е от ония дето ще се церемонят много-много и му забива ножа в гърба, сърцето и портфейла. Един ден се събужда и решава, че тая няма да я бъде и на никого няма да робува. Мачото не си е изиграл картите както трябва и сега ще страда!

Мъжете заключават, че всички жени са еднакви, златотърсачките пък смятат, че планетата е осеяна от мъже и след поредния могат с лека ръка да се прехвърлят на следващия. Заради тия, вторите, представителите на силния пол са изгубили вяра и надежда във факта, че все още има свестни женици, които с радост биха им правили мусака и орална любов без да ги питат колко парички са докарали у дома след поредния бачкаторски ден. Ама това е в един по-добър и утопичен свят, уви!

Снимка: 3.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Търсачи на златотърсачкиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)