Зимата заповяда - нека бъде бледо розово!

Зимата заповяда - нека бъде бледо розово!

Вече няколко пъти сме споделяли с вас – розовото ще е тотален хит през зимата. Така ще е най-добре! Няма нищо по-добро от това да блокираме студа и депресията с един достатъчно весел и женствен цвят като този. Съгласни сте нали?!

Не само връхните дрехи ще са в розово, но и аксесоарите, панталона, полата, тениската.. Ще добиете една наистина стилна и романтична визия. Според водещите дизайнери, пастелните нюанси на розовото владеят целия ни гардероб.

Дори да ви се струва прекалено, искаме да ви кажем че розовото определено не онзи сладникав цвят за който го мислехте. Напротив! Дали ще заложите на розово от главата до петите или ще поставите само акцент, зависи от личното ви усещане.

Чудите се как да съчетаете пастелното розово? Толкова е лесно! Този цвят обожава черно, сиво и бяло, други красиви нежни цветове като синьо, лилаво, корал или в съчетание с ярки багри като червено.

Модните дизайнери не устояха на изкушението да го ползват в новите си колекции. Имена като Chanel, Jonathan Saunders, Carven, Celine, Miu Miu, Simone Rocha, Stella McCartney, Armani заложиха на него.

Снимка: assets.nydailynews.com
Автор: Stefi

Зимата заповяда - нека бъде бледо розово!Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)