Полата остава на модния пиедестал и през зимата

Полата остава на модния пиедестал и през зимата

Къса, дълга или средна на размер полата не бива да се изритва от гардероба с лека ръка. Тази дреха остава най-силният акцент в женствената визия, дори когато навън е минус 20 градуса. Дължината й определя дали става за носене в офиса или на коктейл след работа. Достатъчно е да се съчетае с изчистена блуза от благородна материя и притежателката й да се превърне в основна тема за коментиране през цялата вечер.

Предимството на полата е, че винаги подчертава класата и с*ксапила ни без значение от цената си. Не е нужно да е част от колекциите на скъпи марки. Важни са нестандартната кройка и орнаментите по десена. Най-универсални за носене са разкошните поли със семпла линия. Те влизат в ролята на елегантни аксесоари и на лежерна част от тоалета ни през почивните дни.

Дългите поли се комбинират еднакво успешно с кубинки и високи ботуши. Пищните под коляното с А-симетрична форма и много обем стоят чудесно в комбинация с най-обикновен т-шърт и масивно колие. Каквато и пола да изберете не забравяйте, че именно тя ще бъде кулминацията на визията ви и не бива да се набляга или подчертава друга част от тялото, за да не изглежда прекалено нагласен замисъл.

Снимка: glitterinc.com
Автор: Dani

Полата остава на модния пиедестал и през зиматаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)