Bio ароматизатор за дома

Bio ароматизатор за дома

Вие притеснявате ли се, когато купувате освежители за въздух. Проблема е там, че не сме убедени дали пък ароматизаторите няма по-скоро да наситят въздуха с вредни съставки, вместо да се погрижат за приятната миризма в жилището. Безспорно те може да ухаят невероятно, но дали са безопасни?! Затова вижте следния начин, по който да си направите собствен био ароматизатор за дома без грам вредни вещества.

Нужни са ви единствено: плодове, подправки и билки по желание, вода, буркан или друг подходящ съд.

Нарежете плодовете на парчета и ги сложете в празния буркан. Идва ред да сложите и ароматните подправки и билки, които сте си избрали. Допълнете буркана с вряща вода и го затворете, за да се запарят. Нека стои така за 5 - 10 минути. След като плодовете и билките са се накиснали, може да отворите съда и да се насладите на прекрасния аромат, който излъчват!

Позволяваме си да ви предложим няколко невероятни ароматни комбинации като: ананас, лимон, портокал, лайм, грейпфрут (или само кори от тях), карамфил, канела, мента, розмарин, дафинов лист, джинджифил, ванилия, клонки от бор или смърч, ментово, кокосово или розово масло.

Снимка: grandwallpapers.net
Автор: Stefi

Bio ароматизатор за домаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)