Актрисите се подлагат само на диетата „супергерой“ (интервю със звездата)

Актрисите се подлагат само на диетата „супергерой“ (интервю със звездата)

Филмовата звезда Алиша Силвърстоун открехна колежките си от Холивуд за най-ефикасната диета наречена „супергерой“ и оттогава световноизвестните красавици се подлагат само на нея. Режимът не е просто ограничение от дадени храни и наблягане на други. Той е преосмисляне на начина на живот и въвеждането му в руслото на здравословните ритуали.

Тази „обредност“ отрича месото и млечните продукти от менюто. Диетата е преминаване към вегетарианство и точно затова се нарича героична. Доста голямо усилие си е да се откажеш от мръвката и сиренцето.

Алиша е създала процедурата за привържениците на околната среда и на идеите тя да бъде поддържана чиста. Чаровната блондинка е почерпила вдъхновение за диетата от „зеленото мислене“ на всички организации, които се борят за опазването на флората и фауната на планетата ни. Преминаването към вегетарианство става поетапно. В началото на диетата може да се хапва месце. Консумацията му спира, когато човек се почувства готов да стане супергерой.

Холивудското дарования изрежда над 100 рецепти за балансираната диета в книгата си „The kind diet“. Предложенията си достатъчно убедителни, за да спрем да мислим, че вегетарианците ядат само треволяци и трици. Алиша отрича всички преработени храни, които съдържат опасните мазнини и Е-та по етикетите си. Бялата захар, кафето, алкохолът, животинските продукти и изкуствените съставки са също заклеймени. Поклонниците на тази диета наблягат на плодове и зеленчуци и едва тогава изключват някои храни, които са смятали за жизнено необходими до този момент. В противен случай рискуват да шокират организма си с внезапното посвещаване на режима, твърдят психолози. За да се осигуряват всички важни минерали, витамини и анти-оксиданти за организма менюто трябва да се подбира много внимателно. Точно, както е описано в книгата на Алиша Силвърстоун.


Видео:

Снимка: www.thedailygreen.com
Автор: Dani

Актрисите се подлагат само на диетата „супергерой“ (интервю със звездата)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)