Ето защо жените изневеряват

Ето защо жените изневеряват

Сайтът за запознанства Виктория Милан направи едно доста коварно признание, което вади на показ кирливите ризи на дамите. Порталът издаде петте главни причини за подтикване към изневяра. Сайтът събира ергени и моми с любовта на живота им, за да ги предпази от страшната вероятност да си умрат сами, но въпреки това не спестява пиперливата истина за разделите и всичко, което ги предизвиква.

Авторите на сайта решили да си направят малък тест и да установят защо нежният пол е толкова полигамен а.к.а. неверен. Събрали 4000 женски отговора от кратък въпросник и след това изредили петте основни причини за кръшкане от брачното ложе. Това са:

1. Отвиването нощем – оказва се, че дамите не могат да понасят някой да им дърпа завивките, докато те милите се опитват да спинкат необезпокоявани и на топло.

2. Егоизъм – жените са готови да се раздават на 100% за партньорите си, но обичат да се отвръща на ласките им и също да изпитват оргазъм от време на време. В никакъв случай няма да толерират егоизма на половинките си и ще си търсят своето, дори ако се налага да отскочат до нечие чуждо легло.

3. Сух период – тази причина всъщност е в състояние да принуди и мъжете да изневеряват. Че кой би търпял непрестанни откази от мачкане на чаршафите, след като е в апогея на младостта и в пиковия момент на половия си разцвет?!

4. Допускане на грешки – близо 65% от дамите признали, че им писнало от скучния с*кс в брачното гнездо и от това непрестанно да обясняват на мъжете си кое къде трябва да вкарат и как да се пипа на определени места. Затова прибягвали до услугите на по-опитни колеги и приятели, та да усетят и те какво е качествен с*кс.

5. Експерименти – 81% от анкетираните жени признали, че не им е удобно да вършат мръсотийки с мъжете си, защото ги приемат по-скоро като роднини и бащи на децата си вместо като с*ксуални обекти. Точно затова се отдавали често на тайни прелюбодейства с чужди мъже, пред които не им се налага да се срамуват или червят за перверзните си желания.

Снимка: static.guim.co.uk
Автор: Dani

Ето защо жените изневеряватРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)