7 начина да манипулирате мъжете

7 начина да манипулирате мъжете

1. Ласкайте го
За да го склоните да направи това, което искате, непрекъснато му повтаряйте колко е умен, красив, забавен, въобще колко е велик. След като му замаете главата, можете да преминете към същинската част от разговора. Стар и изтъркан нормер, но ще видите, че още минава.

2. Пролейте някоя и друга сълза

Отново саро, но много ефикасно средство. Женските сълзи (особено ако са искрени) размекват безотказно повечето от мъжете, нищо че иначе се правят на железни и неуязвими.

3. Отричайте до последно

Ако нещо сте сгафили, отричайте докрай. Стига да няма свидетели или предатели, мъжът в най- лошия случай ще бъде обзет от параноя, която след системно отричане от ваша страна до няколко седмици или месеци ще отшуми.

4. Бъдете незаинтересована, а не недостъпна

Не се правете на недостъпна, а на незаинтересована. Разликата е голяма. Недостъпната жена от самото начало показва на мъжа, че при нея той няма надежда за успех. Незаинтересованата жена позволява флирт и ухажване, но същевременно демонстрира, че може както с това внимание, така и без него. Обаче не прекалявайте с актьорското майстрство. Мъжете усещат това.

5. Включете и легловата дипломация

Тя вече изисква и някои жертви. Едно от мощните убеждаващи оръжия в ръцете на дамите е френската любов, която във Франция наричат италианска. Каквото и да си говорим, 99% от мъжете я обожават. Когато жената доставя този удоволствие на партньора си, за него това означава, че тя е изцяло негова. Един такъв акт на себе отрицание и влюбеност сигнализира, че сте само негова.

6. Помнете, че сексфиналът не е най- важният за него

В действителност за много мъже половият акт и финалът му са едно необходимо бъхтене по пътя към най- важното – вече умиротвон и успокоен да прегърне жената до себе си. В този момент на блаженство той е готов на много компромиси, отстъпки и откровения.

7. Гушкайте го

Не само жената , но и мъжът обича да бъде гушкан. Това трябва да ви бъде пределно ясно. Той също има нужда от нежност и ласки, нищо, че принадлежи към силния пол. Гушкайте го при всеки удобен случай. Чувствайки, че е обичн и ценен, мъжът става отстъпчив. Особено ще му хареса, ако е с гръб към вас и го прегърнете през  кръста или гърдите, а той е хванал ръката ви.

Снимка: timsterhowdarei.files.wordpress.com
Автор: Анонимен Потребител

Рейтинг: 4 от 5 / (4 гласа)

  

Коментирай и ти