За дома

Гащеризонче

Гащеризонче

Гащиризончето е хубава и практична дреха за лятото за момченца и момиченца. Шие се от леки летни материи, които добре се перат и гладят, като басма, тубрал-ко, зефир, оксфорд, цветно хасе, поплин и др... »

Детски Престилки За Хранене

Детски Престилки За Хранене

Служат за предпазване на дрехите от замърсяване при хранене, но са и истинска забава и развлечение за малките, които ги носят. Тук даваме 4 различни престилчи ци, които представляват любими животни-- ... »

Престилка За Момче

Престилка За Момче

Дрехите на момчетата се изчистват по-трудно от леките рокли на момичетата. Затова се налага и те да носят престилки при работа в работилницата, градината, обора, къщи, при-но-*-- сене на гориво, пален... »

Престилка За Ръкоделие

Престилка За Ръкоделие

Оригинална е престилката с двоен джоб, състоящ се от четири кръга, различни по големина. Двата кръга се срязват от едната страна и се оразува двоен джоб (единият, по малкият, пришит за по-големия). На... »

Раница

Раница

Една от най-необходимите принадлежности на туриста е раницата. Тя се носи на гърба и тежестта на всичките вещи не се чувствува, понеже се разпределя равномерно на цялото тяло. Освен това, ръцете са св... »

Страници 87 от 91 ‹‹ 12...868788...9091 ››