Обичай тялото си с "14 дни детокс"

Обичай тялото си с "14 дни детокс"

Някои от нас в определен момент се сблъскват със здравословен проблем, чието решение се крием в специален хранителен режим. Други полагат екстремни грижи за здравето си, лишавайки се от 90% от удоволствията в живота, а трети искам просто да отслабнат. Без значение в коя група сте вие, винаги можете да направите едно – да вземете съдбата си в свои ръце и да промените начина си на хранене, защото точно това е естествения подход към постигне на добро здраве, справяне със здравословните проблеми и намаляване на теглото. Това е и начинът да се будите сутрин, пълни с енергия и да положите началото на новото си тяло – здраво, стройно, красиво и обичано.

„14 дни детокс“ или как да кажете на тялото си благодаря от Надя Петров съдържа информация за алкално-киселинния баланс на храните, гликемичния индекс, с какво всеки един витамин и минерал е полезен за организма, кои са най-мощните антиоксиданти, на които храни да наблегнете по време на режима, кои да избягвате и кои да намалите, както и много друга полезна информация. В книгата са включени и 45 пълноцветни сурови рецепти, които ще ви помогнат да преминете по-лесно през режима детокс и без излишен глад....

Проблемът при повечето диети е, че не взимаме под внимание токсичните отпадъци, акумулирали се в телата ни през годините и складирани под формата на мазнини. Когато започнете диета, чиято цел е само отслабване мастните натрупвания се освобождават и започват да циркулират из кръвта и тялото, причинявайки невъобразими щети. Но тъй като организмът е идеално работеща машина, която винаги се стреми към баланс и здраве, той започва да възпрепятства процеса на отслабване, за да държи под контрол токсините. Именно затова правилният подход към загуба на тегло не е диета, а детоксикация на организма, защото след като загуби вредните токсини и химикали, тялото ни ще започне да работи заедно с нас за постигане на желаните цели и ще спре да генерира нови мастни депа.

Разчитайки на знанията, които е получила като холистичен хутриционист, Надя Петрова съвместява с доказани здравословни режима като суровоядство, безглутеновите диети, соковия режим и други, които старателно изучава и тества през последните години, благодарение, на което е разработила уникален начин за пречистване на организма. Защо уникален? Защото той:

1. е натурален по своята същност и ни доближава до природата с всяка хапка
2. съчетава в себе си веганство, суровоядство и соков детокс, като плавно преминава от едното в другото
3. подобрява здравословното състояние с всеки изминал ден
4. разтоварва тялото от излишните килограми и токсини
5. възстановява енергичността, тонуса, чувството на лекота
6. помага да започнете да усещате истинския вкус на храната

Снимка: www.campusdish.com
Автор: Sisi

Обичай тялото си с "14 дни детокс"Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)