Измери правилно пениса му

Измери правилно пениса му

Едва ли съществува мъж, който поне от любопитство да не е мерил пениса си. За дамите също е интересно да узнаят мерките на мъжа, с който спят.

Правилно ли обаче измервате? Ето какво съветват експертите. Не се заблуждавайте! Не само дължината е от значение. Важни са и дебелината, както и ъгъла на ерекция. Мерете достойнството в отпуснато, а не в еректирало състояние. Измерете го веднага след като сте свалили дрехите. Топлината и студа оказват своето влияние и могат да имат свиващ или разширяващ ефект върху кръвоносните съдови, което променя и размера на пениса. Повечето мъже притежават полов орган със средна дължина в отпуснато състояние е 8 см., а в еректирало – 14 см. Ако ще мерите дебелината, увийте метъра в средата на пениса. Средния размер е 12 см. или 4 см. в диаметър.

Последно проследете ъгъла на ерекция. В момента, в който възбудата ви обземе, застанете с гръб залепен до стената. Когато главичката на пениса сочи нагоре, ъгълът е 180º, направо – 90º и надолу – 0º. Ъглова стойност при възбудено състояние е 106,8º.

Снимка: po-krasivi.net
Автор: Stefi

Измери правилно пениса муРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)