Златист грим за празниците

Златист грим за празниците

Нека продължим темата за празничното разкрасяване, но нека този път обърнем внимание на лицето. Хубаво е да запазим натуралната си красота, но когато е Коледа и Нова година можем да си позволим нещо по-така.

Попаднахме на едно вдъхновяващо видео, което определено ще предизвика интереса ви. Една млада девойка ще ни покаже как да се гримираме в кафяво-златистата гама.

Следвайте стъпките и ще получите чакания резултат.

Започнете с поставянето на основа за грим, а след това с мека четка за пудра нанесете и нея. Ако има нужда прикрийте несъвършенствата около носа и клепачите с подходящ на цвят коректор. Освежете скулите с помощта на четка за руж и подходящ макиаж.

Погрижете се за веждите си като ги подчертаете с кафяв молив. Използвайте златисти сенки, които да нанесете по горния и долния клепач. Хубаво е да ползвате пръстите си, а не четка, защото така цвета се разпределя равномерно. Използвайте една идея по-тъмен цвят, който да нанесете по сгъвката на горния клепач. Във външния ъгъл сложете кафяви сенки, които ще подсилят драматичния ефект. Използвайте блясък в златисто за вътрешните ъгълчета на окото.

Нанесете черна или тъмно кафява очна линия. Следва спиралата за мигли, нанесена в няколко слоя. Да не пропускаме и устните. Използвайте светъл нюанс червило, най-добре в бледо розово или телесно. Отгоре нанесете безцветен гланц за устни.


Видео:

Снимка: www.iamminglee.com
Автор: Stefi

Златист грим за празницитеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)