Тъпите женски лъжи, които мъжете вече знаят

Тъпите женски лъжи, които мъжете вече знаят

Жените сме хитри лисици, обаче и мъжете не падат от Марс и лесно могат да разберат, когато ги слънгосваме. Заради няколко стотици глупави, блондинчести жени представителите на силния пол вече познават изтърканите номера, с които се мъчим да ги качваме на черешата. После ни излиза кофти репутация и трябва да обясняваме, че сме „св. вода ненапита“. Ето ги и най-смотаните фрази, които употребяваме, докато си мислим, че някой ни вярва:

1. Няма повод за ревност, той е една от поредните ми дружки за кафе! – истината е, че мъжете се познават и са наясно, че когато един мъж е станал от компанията ти за кафе значи има мръсни мисли и иска да те вкара в кревата си. Затова милото няма да повярва, когато му изцепиш, че си се виждате само за по кафе след работа и си бърборите за неангажиращи теми.

2. Имам работа, не ме чакай за вечеря! - Мъжете са работохолици, но жените не са кариеристки. И когато кажеш на един мъж, че не можеш да си вземеш работата за вкъщи той се усъмнява, че на бюрото ти в офиса ще има земетресения. Още по-съмнително става, когато занемариш домакинските си задължения за извънредни заседания във фирмата или оперативки, след като работното ти време свърши.

3. Няма нищо, не се притеснявай! - не, мъжете се притесняват и то много, защото знаят, че фразата е само затишие пред буря. Направо се страхуват, когато милото каже, че няма от какво.

4. Вярна съм ти! - е, щом го подлага на въпрос, значи въпросната чикита е мачкала чужди чаршафи. Господата знаят, че на жените не им стигат само ласките на един мъж и обичат да си надуват самочувствието с флиртове с други мачовци.

5. Купих го от разпродажба – накрая на месеца, ще пристигне извлечението от картата му и истината ще лъсне на бял свят. И тогава ще стане ясно, че в продължение на една седмица двойката няма да има с какво да зареди хладилника си заради изгодните й инвестиции в гардероба.

 

Снимка: cdn02.cdnwp.thefrisky.com
Автор: Dani

Тъпите женски лъжи, които мъжете вече знаятРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)