Сваляйте по 3 кг седмично с йога режим

Сваляйте по 3 кг седмично с йога режим

Поддържайте железен режим с няколко упражнения и правилно гранене и ще отслабнете лесно и трайно.

Старайте се да избягвате стимулиращи напитки като черен чай, кафе, шоколад и люто. Пийте повече течности, но не газирано и диетично безалкохолно, а вода и прясно изцедени сокове. Хапвайте вечерята си минимум два часа преди сън. Йога диетата изисква спазване и на постите, за да може организмът да се прочисти по-сериозно от шлаките, които оставя в него месото. След около два месеца ще усетите, че нивата ви на енергия са се повишили драстично.

Ако сте адосани то по-добре изобщо не приемайте храна, защото под влиянието на гнева и напрежението всеки продукт се превръща в отрова. Яденето не е просто процес, който поддържа живота ви. То е наслада, свещен ритуал отреден за прекарване на повече време със семейството и затова изисква по-позитивна настройка.

На ден поемайте между 6 и 9 чаши вода. Може да не ви се вярва, но източните учения твърдят, че ако преди да я изпиете кажете по някоя добра дума, то водата ще се превърне в лековита. Ако сте скептични, също като повечето хора то поне може да се опитате в началото да й благодарите, че ще утоли жаждата ви.

Червеното цвекло и джинджифилът стимулират всички процеси и системи в организма. Не напразно са на почит на руската трапеза. Подобряват храносмилането, укрепват сърцето и балансират кръвното налягане. Съдържат много желязо, калий и фолиева киселина.

По-често хрупайте ябълки, не само, за да поддържате чистотата на зъбите и свежестта на дъха си, но и защото са богати на натурални хранителни влакна. Към ежедневните си салати добавяйте зърнени кълнове, защото те ще повишат жизнената ви енергия, известна като „прана”. Съдържат белтъчини и много витамин С.

В менюто на йога диетата на почит е оризът. Той създава чувство на ситост и намалява големината на порциите, които са ви необходими, за да се нахраните. Ако водите забързан начин на живот и сте прекалено активни, за да възстановите силите си яжте банани.

Снимка: www.domohazyajki.com
Автор: Dani

Сваляйте по 3 кг седмично с йога режимРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)