Супер модерните обувки за зимата на 2014-та

Супер модерните обувки за зимата на 2014-та

Разпродажбите са във вихъра си, а моделите са по-разнообразни от всякога. Не се чуди с какви обувки да поглезиш крачетата си през зимата, а виж тук кои са актуалните тенденции, слезли директно от модните подиуми на Париж и Милано. Специално за теб подбрахме най-удобните и най-с*кси разновидности на изделията. Ще направят походката ти грациозна, докато отиваш към работа или партито след нея. Едновременно с това ще са ти много удобни и ще те пазят от студа.

1. Ботуши на високи токчета – все ще се намерят 5-6 специални повода през зимата, на които да ги обуеш. Без тях не може. Отиват си с всичко. Могат да се съчетават успешно и с гети. Комбинацията стои ултра с*кси. Въпросът е да не си купиш прекалено тесни и да не можеш да вкараш нито панталона, нито по-плътните си джинси в тях.

2. Ниски - Чизмите над коляното отново превземат всички класации и остават на върха и тази зима. Подметката им е равна, на платформа или с нисък ток от типа на войнишките кубинки. Леко заострени връхчета, лак върху кожата и връзки отзад ще придадат много шик и очарование на хипаро-бунтарската ти визия.

3. Боти – те са най-добрият избор, когато искаш да си облечеш костюм без да пъхаш панталона с прав ръб в ботушите. Добре е да са широки около глезена. Материалите, от които са изработени варират между кожа и набук. Особено важни са, когато се събудиш със с*кси настроение и искаш да покажеш изваян крак с новата си къса пола.

4. Кубинки – Спортни, удобни, мега актуални. Какво повече да кажем за добрите стари кубинки освен, че са страхотен избор за зимата. С грапавата им подметка няма да се хлъзгаш и с лекота ще можеш да тичаш по задачите си за деня, защото са ниски. Украсени са с капси и шипове и цветовете им са в богата гама. Вече не са типични само за почитателките на милитъри вълната, а се предпочитат и от дамите, които залагат на по-елегантната и семпла визия.

5. Елегантни – дори навън да е -20 пак са необходими. Все ще изникне някой прием, посещение на операта, театъра или бизнес вечеря. Полуботите и добре затворените обувки с ток на средна височина са най-доброто, на което можеш да заложиш.

6. За извън града – апреските са любими на всички жени, които държат да им е топло и удобно и нищо да не помрачава настроението им по време на разходката или екскурзията.

Снимка: good-kovka.com
Автор: Dani

Супер модерните обувки за зимата на 2014-таРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)