Соланж Ноулс прави маратонки за Puma

Соланж Ноулс прави маратонки за Puma

Любимата ми марка Puma помоли сестрата на Бионсе да им помогне за една колекция. Соланж Ноулс бе назначена за творчески директор на марката за спортни стоки и като една истинска бизнес дама, прояви находчивост и създаде колекция за дамите, които обичат да се открояват, да впечатляват и провокират.

Линията маратонки е наречена "Огнени момичета".Цоланж не успя да се стърпи и публикува първите снимки от колекцията на страницата си в Tumblr. Певицата сподели, че е получила ценни съвети от дизайнерите Герлан, Уилям Окпо и Хишам Бароча, за да усъвършенства външния вид на обувките.

"След като с години бях творчески директор на мои собствени проекти, включително музикални видеоклипове, фотосесии, корици за албуми и уеб съдържание, съм изключително щастлива да обявя, че сега мога да вложа страстта си към всички тези неща в новата си роля на творчески директор на култовата Puma.

В новата си роля ще мога да изразявам любовта си не само към дизайна, а и към създаването на творчески идеи и изпълнението им, ръководейки изключително талантлив екип. Много се забавлявах, докато създавахме специални материали, рекламни кампании, събития и докато работех с прекрасния екип на Puma, включващ някои от моите любими млади артисти, фотографи, графични дизайнери, за създаването на продукти, които показват подхода и философията както на мен самата, така и на Puma", допълни Соланж.


Снимка: fashionista.com
Автор: Stefi

Соланж Ноулс прави маратонки за PumaРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)