Сивият градски пейзаж отстъпва на есенната страст в интериора (видео)

Сивият градски пейзаж отстъпва на есенната страст в интериора (видео)

Сезоните се сменят точно както настроенията на най-великите умове в интериорния дизайн. През последните седмици наблюдаваме афинитет към оранжевото, огнено червеното и страстното бордо в облика на градските жилища. Есенното сияние се настанява трайно в домовете ни. Топлото злато и забавното оранжево са много модерни през този сезон. Специалистите предупреждават, че цветовете в декора ще отговарят изцяло на духа на светлите християнски празници, които предстоят и ни агитират да сме смели в решенията си относно преобразяването на крепостите си.

Време е за малко колорит и пищност, казват архитектите и окуражават есенния чаромат на мезонетите и дори на най-малките ергенски квартирки. Експертите казват, че можем да почерпим вдъхновение от цветовете навън, които виждаме всяка сутрин през прозорците си щом отворим очи. В момента е прекрасна феерия от разнообразни нюанси в палитрата на природата. Сияйно златно, тъмно червено, наситено кафяво и топло оранжево всеки ден танцуват валс под акомпанимента на вятъра пред очите ни. Точно това са забелязали дизайнерите, които съветват да обръщаме повече внимание на малките неща в живота, защото той сам ни дава решенията на всеки въпрос.

Професионалистите съветват да взаимстваме от голямата кошница с есенни цветове, защото те са единствените, които могат да стоплят обстановката в домовете ни и да ни дадат повечко уют и душа между четирите стени на помещенията. С няколко щриха в трапезарията и кухнята можем сами да изрисуваме пейзаж.


Видео:

Снимка: cdn8.nazmiyalantiquerugs.com
Автор: Dani

Сивият градски пейзаж отстъпва на есенната страст в интериора (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)