Синди Крауфорд бленува с ратворени крака за „С“

Синди Крауфорд бленува с ратворени крака за „С“

47-годишният супермодел Синди Крауфорд се потопи в една доста сантиментална и лирична фотосесия, за да се изфука с километрични си крака. Макар да наближава юбилей, красавицата не изглежда нито като лелка, нито като професионалист, който смята да се оттегли и да предаде щафетата на по-младите. Атрактивната жена отново облича елегантни дрехи и развява гривата си в стил нейното младо „Аз“.

Кадрите са поместени в списание „С“ (California Style). Броят ще излезе идния месец. Синди мечтае пред обектива и грациозно перчи краката си. Подава ту единия, ту другия през цепките на полите и роклите си, уж небрежно. Тя е майка на 2 деца, но не остарява точно като вечния си стил. По-непоколебима е от всякога и дръзко показва прелести. Коремчето й е плоско, а гърдите и дупето - все така стегнати. Зад нея се шири хоризонта на Тихия океан.

Сесията я правена в Малибу – плажната вилна зона на богатите. Синди и мъжът й Ранди Гербер имат къща там, така че обстановката й е позната до болка и умело се раздава на 100% в работата си за списанието. Кожата й е нежна, косите наситено кестеняви, а тенът – бронзов. Синди поддържа имиджа си от края на 20-ти век и гордо заявява, че е още на подиума и диктува правилата му. Класата и небрежно-строгият дрескод са й запазена марка. Всеки аксесоар по нея подсказва колко е независима и силна.

Снимка: www.eonline.com
Автор: Dani

Синди Крауфорд бленува с ратворени крака за „С“Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)