Седмичен режим за сваляне на 20 килограма

Седмичен режим за сваляне на 20 килограма

Асистент-режисьорката на култовата приключенска поредица „Карибски пирати“ създаде нова диета. Според режима за няколко седмици можеш да се отървеш от 20 килограма. Вталяването става толкова бързо, че диетата мигновено се превръща в любимата на жените по света. Тя чисти организма и се практикува под формата на разделно хранене.

Не е полезна само в случай, че си боледувала скоро или тренираш усърдно с някаква конкретна цел. За първите 3 седмици може да се отслабне с 9 килограма. Диетата се спазва 2 седмици, а третата е почивка. За да е ефикасна се намалява до минимум приемът на мазно месо и сладко, на солено и на шоколад. Полуфабрикатите са забранени, да не говорим какво могат да ти причинят вафлите и соленките. Идеята е, когато ти се хапва сладко или солено да заменяш вредните храни с плодове и зеленчуци.

Дневното меню трябва да е в границата до 500 калории. След почивната седмица се правят още едни диетични 7 дни. През деня трябва да се пият повече течности. Ето го и режимът:

понеделник: ядат се плодове (без банани)

вторник: зеленчукови салати, подправени със соев сос, оцет и горчица

сряда: микс от плодове и зеленчуци (отново без банани)

четвъртък: пият се 3 чаши прясно, нискомаслено мляко и се хапват 5 банана

петък: към менюто се добавя месо – до 120 гр телешко, пилешко или рибено филе. Трябва да е приготвено на скара и в добавка се консумират пресни зеленчуци

събота: избираш между пържола или телешки шницел. Добавя се гарнитура от сурови зеленчуци

неделя: същото като през съботния ден

Снимка: i.dailymail.co.uk
Автор: Dani

Седмичен режим за сваляне на 20 килограмаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (2 гласа)