С каква прическа да смаем всички на празниците (видео)

С каква прическа да смаем всички на празниците (видео)

Поводи като Коледа и Нова година не са за подценяване. Още от началото на декември мислим какви подаръци да изберем за близките си и паралелно с това какъв външен вид да подберем за себе си така, че да сме неотразими, когато часовникът бие точно 12 часа и началото на новата година. Няма място за паника. Всичко е под контрол. Веднага предлагаме няколко лесни и хитри идеи за гривите ви:

1. Обемна и пищна – За Коледа можем да се спрем на нещо по-семпло и обрано, но Нова година си е събитието на... годината и трябва да вкараме малко разкош във визията. В случай, че сте с дълга коса мисията се улеснява. Пък и мъжете винаги са предпочитали мадами с буйни, разпуснати коси . Затова е време да вкараме малко с*ксапил. Все пак не се знае кой може да пожелае да ни целуне в полунощ, ако сме му се сторили красиви като принцеси. Трябват ви 15 мин., за да се справите с изпълнението на задачата, а също и - лак, гребен за топиране, фиби и чифт големи обеци. Топирането започва от долните пластове на косата и поетапно се преминава към най-горните. Ако искате да разкриете повече от шията и ушите си вземете 4 броя фиби и прихванете с тях страничните кичури, за да откриете лицето си.

2. Опашка настрани с обем – Звучи просто, но елегантността и уникалността се крият в елементарните неща. Само избирате височината, на която искате да е опашката. Предварително топирате косата, фиксирате обема с лак и връзвате. После топирате и опашката. Ако сте креативни и сръчни може да сплетете опашката на семпла плитка. Късите кичури се закрепят с фиби в цвета на косата ви и сте готови. Подобна прическа издържа и на слагането на шапка или гугла.

3. Бърз кок – Той е за дамите над 25 години. Изисква подреждане на косата и „циментиране“ с вакса, лак и фиби. Просто хващате косата и я завъртате в онази посока, която ви е най-лесна за оформяне на някаква форма изобщо. Не търсете логика и конкретна форма. Колкото по-шантаво и обемно, толкова по-добре. Нали все пак не искате да приличате на зубърката с очилата или на лелката в канцеларията?!

4. Щури къдрици – те са романтични и са супер модерни. Правят се с ролки, преса и маша. А може и с хартии, но отнема доста време. Отиват на всяка дължина на косата и с няколко тренировки на китката стават за нула време. Издържат до следващото миене на косата, ако им се сложи малко лак.


Видео:

Снимка: prettymomguide.com
Автор: Dani

С каква прическа да смаем всички на празниците (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)