С*екси бюст без пристягане за нула време! (видео)

С*екси бюст без пристягане за нула време! (видео)

Тийнейджърските трикове за пъхане на чорапи в сутиена и купуване на бельо в по-малки размери са отживелица. Вече не е нужно да си причиняваш садо-мазо мъчения, за да оформяш бюста си като на с*ксбомба за новата рокля. Забрави за задушаването и търсенето на чашки с огромни подплънки, защото има много по-лесен начин да изваеш тялото си така, че да изглежда като съвършена скулптура, а не като шедьовър на Пикасо.

ByeBra е иновативно решение, което казва „сбогом“ на всичко, което ни образува дискомфорт по тялото и ни кара да се страхуваме, че съвсем скоро може да се изложим. Той не се размества, не се показва издайнически от дрехите ни и не се разкопчава, когато не трябва. Гениалното изобретение представлява две ленти, които са в различен размер – според големината на бюста. Залепят се и воала! Поставят се отгоре на гърдите и имат увеличаващ и повдигащ ефект. Прикрива и зърната с помощта на две допълнителни лепки под формата на симпатични детелинки. Проблемът е, че ако искаш наистина да имаш качествено и удобно бельо по себе си ще трябва да си купиш оригинално изделие, а не китайско копие. ByeBra струва доста, но е страхотна инвестиция в с*ксапилната ти визия. С него няма да изпитваш болки в гърба или някакви смущения, докато се забавляваш навън с приятели. Направен е само от медицински материали, които ще се грижат за комфорта ти през цялото време.

Сутиенът е направен с мисъл за заетата жена. За онази, която трябва да балансира между много занимания като кариера, домакински задължения и личен живот. Бельото е съобразено с женските извивки и се напасва спрямо тялото, така че да забравяш за това, че е на тялото ти. А най-хубавата част е, че мъжете направо полудяват, когато видят как стегнатото тяло на чикитите се откроява рязко от скучната градска среда. Между другото сутиенът е проектиран от мъже, така че помисли си пак дали няма да си го потърси щом дори на силния пол му харесва как стои по тялото хитрата джаджа ;)

 


Видео:

Снимка: svejo.net
Автор: Dani

С*екси бюст без пристягане за нула време! (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)