Ръкавички за нежните ръчички!

Ръкавички за нежните ръчички!

С падането на градусите навън кожата на ръцете започва да напомня, че е време да се предприемат крути мерки за опазването й от студа. Премръзването може да превърне всяко ръкуване в кошмарно изпитание за нас, в случай, че сме допуснали напукване на кожата или нейното загрубяване. Има два начина да се предпазим – ръкавици и крем.

Хидратацията на ръцете е също толкова важна, колкото тази на лицето. Затова не пренебрегвай необходимостта да инвестираш няколко лева в качествен продукт с невен, пчелно млечице и натурални масла. Колкото до ръкавиците – те са страхотен аксесоар, който ще държи ръцете ни на топло. Те имат две функции. Разкрасяват и топлят. Също могат да се съобразяват според тоалета, който си избрала да облечеш за настоящия ден. Класата на всеки чифт се определя от материята, от която са изработени. Кожата означава, че си избрала елегантен комплект, който ще пасне идеално на комбинацията от дрехи. В случай, че по твоите има не само кожа, а и вълна значи си борбен дух с много силна мотивация да се впуска в приключения.

Плетените ръкавици са идеални за годините, които прекарваш в университета или в гинмазията. Те са спортни, непринудени и неангажиращи. Освен това можеш да си направиш сама. Скиорските са обемни и съчетават различни водонепромукаеми материи. Тях можеш да носиш само в планината или на разходка сред природата през уикенда. Ако трябва да ти препоръчваме марки, бихме се спрели на страхотните модели на Dents и UGG.

 

Снимка: blog.dents.co.uk
Автор: Dani

Ръкавички за нежните ръчички!Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)