Родна хубост за ЧНГ

Родна хубост за ЧНГ


Срещу 5 стотака в Турция ще получите посрещане на новата година в 4-звезден хотел. Южните ни съседи обаче не са свикнали да лудуват и да вдигат бурни купони в нощта на 31-ви срещу 1-ви. За тях всичко се свежда до един обикновен работен ден и старт на поредните 12 месеца от календара, през които ще се бачка яко и ще се изцеждат парите на туристите. С две думи – разочарование и скука. В Гърция срещу същата сума ви отвеждат в Атина. През нощта този град е един от най-красивите в света заради хитрото осветление, което прикрива надраскани и полуразрушени сгради. През деня си е пълно разочарование. В България обаче си имаме всичко - от красива природа и топли хора, до пищни гуляи и руйно вино. Пък и в чужбина не правят баница с късмети. Само си помислете каква ще бъде годината, ако не започне с обещание за нов автомобил, апартамент или много пари. Каръщина!
За половин хилядарка из планинските курорти у нас ще хапнете и пийнете като царе, ще се повеселите като за последно в компанията на БГ звезди и ще запомните завинаги щурото започване на 2014 г. Както се казва денят се познава по сутринта. Е, същото е и с годината.

По черономорието хотелите се пълнят заради примамливите си туриситчески пакети – СПА глезотии и цяла празнична програма с участието на популярни личности. Румънците вече са заели бойна готовност на Свети Влас и във Варна. С трепет в сърцата очакват истински български банкети и галавечеря, която да оправдае платените резервации. Че и отгоре.

3-дневният ол инклузив в "Ривиера бийч" е 798 лв. Цената не е случайно завишена. Освен, че комплексът е най-луксозният на Златни пясъци именно в него отсядаха холивудските легенди от филма „Непобедимите” Джейсън Стейтъм и Силвестър Сталоун. Още няколко хотела на морския курорт вече са подредили ресторантите си за трепетното очакване на Нова година.

В Банско и Пампорово вече всичко е окупирано, включително и малките къщички за гости. Из Пловдив, Бургас и Каварна обаче все още посрещат гости и гарантират незабравими мигове с пищни трапези и рок хитове. Ако досега сте посрещали Нова година у дома е време да нарушите традицията и да изпитате нещо ново. Пък и за домакините е много по-вълнуващо някой друг да им сервира и обслужва, вместо да прекара последните часове от старата година в кухнята, да извади най-хубавите сервизи и да мие чинии и чаши през целия първи ден от новата година.

Снимка: www.villastresov.com
Автор: Dani

Родна хубост за ЧНГРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)