Разбери коя е универсалната дреха за всеки повод

Разбери коя е универсалната дреха за всеки повод

Дрехите в женския гардероб се разделят на няколко секции – ежедневни, вечерни, спортни, официални и... любими. Към последните спада едно специално изделие, което превръща жената в модерна богиня. Малката черна рокля е музата на дамите. Сама създава специален повод щом бъде облечена.

Навярно малката черна рокля е дело на най-големия почитател на женската красота, който е намерил решението на вечната дилема „какво да облека?“. Отдавна се включва в ежедневието и служи като инструмент за съблазняване. Големият дизайнер Карл Лагерфелд казва, че няма как да носиш малка черна рокля някъде и да не си на мястото си. Великата класика в жанра е къса, черна рокля от кожа. А както знаем, няма по-подходяща материя от втората кожа по нашата собствена през зимата. Ето няколко съвета каква рокля можеш да си вземеш и къде да я носиш:

Черната рокля без ръкави с поло яка се комбинира с боти на висок ток и клъч и става супер ансамбъл за работа и за излизане с приятели през уикенда на някой тузарски клуб. Причината е, че комбинацията изглежда шик и едновременно лежерно. Нали не искаш някой да те смята за снобарка, която се гласи по 2 часа пред огледалото, за да се хареса. Ето това съчетание няма да остави никого с подобно впечатление, а само с въздишки по перфектната ти визия.

За парти комбинирай черната рокля с цветна връхна дреха с етно мотиви, клъч и високи токчета на всяка цена. За разкош добави масивно колие или наниз гривни.

В случай, че искаш да се покажеш като делова мадама в строг дрескод комбинирай роклята с връхна дреха с принт каре и ретро обувки на среден по височина ток. С подобен тоалет се ходи на културни мероприятия и на бизнес срещи.

Небрежно и много разчупено облекло се получава от комбинацията между класическа черна рокля и обемен пуловер в сиво с шантава Щампа. Сложи плетена шапка с папулка на върха и готини кецове и си готова за лудеене. Дай свобода на тялото си с тази спортно-елегантна визия и ще предизвикаш ефекта УАУ!

Снимка: 4.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Разбери коя е универсалната дреха за всеки поводРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)