Прическите, с които изглеждаме по-слаби

Прическите, с които изглеждаме по-слаби


Прическата също може да ни прави по-слаби или по-пълни, точно както заигравката с геометрични фигури по дрехите ни и съчетанията на цветове. В случай, че имаш поне средна на дължина коса може да си направиш един малък експеримент, за да се увериш, че и без диета можеш видимо да отслабнеш. Има три забранени фризури, които трябва да избягваш, ако искаш да не се правиш сама на тантуреста топка. Това са правият и плътен бретон, разделената на път коса и късата подстрижка, ала войникът от запаса.Всичко от сорта на каре, боб, асиметрия, пластове и романтични вълни се препоръчва горещо. Причината е, че привлича вниманието на околните върху горната част на тялото. Ако са направени сполучливо никой няма да ни гледа в ханша и раменете ни ще изглеждат като лидера в пропорциите на тялото. Не е никак случайно, че звезди като Каметън Диаз, Дженифър Лопез, Ким Кардашиян и Джен Анистън обожават да се перчат със страхотните си гриви. Просто косите им ги карат да са това, което са.Коафьорите съветват да откриваме повече лицето си, ако то е пълно и кръгло. Това означава да дърпаме косата назад с фиби и диадеми или да топираме гормнта й част, за да създаваме обем. Това привидно издължава физиономията.

Също така е чудесна идея да сплиташ косата си на рибя кост, за да правиш лицето, ушите и шията партньори, а не врагове. Конската опашка с обем в горната част подмладява и също издължава лицето. Освен това е супер практична.

Изправената грива с малко нащърбени краища около лицето те прави с*кси мацка и повече никой не се интересува нито от килограмите ти, нито от формата на лицето ти. Но си е хубаво да се глезим от време на време с посещение при фризьора и смяна на имиджа.


Снимка: 3.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Прическите, с които изглеждаме по-слабиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)