Предимството да си имаш домашен театър

Предимството да си имаш домашен театър

Телевизорът и филмовите вечери са притегателна точка за цялото семейство и за приятелските компании. Декорът около техниката и звученето могат да се превърнат в сцена на театър. Е, усещането няма да е същото, но пък има какво да се направи в името на домашното забавление, за да стане още по-приятно.

Там, където стои телевизорът обикновено е най-важната стена от цялото жилище. Това е съкровеният кът, който зарежда атмосферата с емоции. Именно той е връзката между хората и околния свят. Прекарваме на дивана пред телевизора доста съществена част от живота си затова е добре да я направим красива и вдъхновяваща. Няколко ниши от гипсокартон и облицоване с малко декоративен камък правят чудеса. По етажерките могат да се инсталират малки осветителни тела и предмети, чийто дизайн е взаимстван от древността, като например метални и керамични вази, купи и маски.

Да преобразите зоната за гледане на филми като част от амфитеатър ще донесе на вас и на близките ви несравнимо удоволствие. Подходящите цветове за подобен декор са жълто, керемидено, златно, оранжево и червено.

Снимка: dagrdesign.com
Автор: Dani

Предимството да си имаш домашен театърРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)