По Коледа украсяваме елхата и надяваме... халката

По Коледа украсяваме елхата и надяваме... халката


В годината има 3 идеални момента за предлагане на брак. Това са Свети Валентин, рождения ти ден и Коледа. Изчислено е, че 65% от мъжете смятат Коледа за най-подходящия ден за връчване на годежния пръстен. Господата вярват, че приповдигнатият дух, очакването на подаръци и семейните традиции са възможно най-добрият момент за големия въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?”.


Сайтът Chillisauce.co.uk е притиснал на тясно представителите на силния пол, за да си признаят кога биха предложили брак на избраниците си. Същият сайт е установил, че половината от обвързаните дами се надяват тайно да получат не парфюм или дреха, а пръстен с диамант.
Междувременно на най-светлия семеен празник напрежението ескалира. Причината е, че жените подозират за намеренията на мъжете да им предложат брак. Заради интуицията, която никога не ги лъже те се опитват да блеснат със завидни кулинарни умения, подредба на коледната украса и сияен външен вид. Лошо става, ако дамата се е заблудила и милото няма никакво намерение да предлага брак. Тогава се скапва настроението на трапезата, а усмивката помръква. Затова не е особено добра идея мъжете да казват на половинките си, че ги очаква изненада, която никога няма да забравят. Чуят ли подобни думи, жените веднага започват да се стягат за най-добрия сценарий в живота си – сватбата.

Статистиката показва, че предложение за брак по Коледа е много по-вероятно да се случи, ако това е първата или 10-ата Коледа прекарана заедно. Обикновено господата се решават на подобна стъпка или ако са заслепени от любов, или ако се страхуват да не изгубят жената до себе си. Мъже, какво да ги правиш!

Снимка: www.hdwallpapersinn.com
Автор: Dani

По Коледа украсяваме елхата и надяваме... халкатаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)