Палтото в телесен цвят е вечно!

Палтото в телесен цвят е вечно!

„Колкото повече, толкова повече!“, гласи максимата на Мечо Пух и същото важи за връхните дрехи в дамския гардероб. Трябва да имаме спортно яке за разходки извън града, кожено палто за специални случаи и обикновено палто за ежедневието. Нещо за работа и нещо за излизане през нощта. Това прави общо... цял куп дрехи и харчене на много пари. Има обаче едно уникално палто, което никога не излиза от модните тенденции и може да се носи по поне 5 различни начина. Става дума за палтото в телесен цвят.

То притежава богата история и е незаменима дреха за всяка стилна дама, която държи на класиката. Обикновено се произвежда от кашмир или вълна и устоява на капризите на времето. Поддържа се лесно и може да служи вярно на поколения напред. Вталеният модел с голям ревер и колан на кръста не може да бъде сбъркан с нищо друго. Днес на бежовото палто му се добавят кожени ръкави и платки, дава му се допълнителен обем и смело се експериментира с кройката му. Истината е, че няма да напусне гардероба още дъълги години, защото е красиво, практично и подходящо за всички възрасти. Отива на целия ансамбъл от дрехи и на всеки телесен тен.

С бежово палто се постига класическа, елегантна визия, хипарска, R&B стил, спортна комбинация и модерна винтидж вълна. Пробвай да го обличаш с шал и рокля, за да си направиш комплект за работа или си сложи рапърска шапка и пуловер с щампа, за да се увериш, че наистина подхожда на всичко. Забавлявай се и експериментирай!

Снимка: www.thesartorialist.com
Автор: Dani

Палтото в телесен цвят е вечно!Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)