Най-възбуждащото бельо за мъжете

Най-възбуждащото бельо за мъжете

Ако е истина, че ние жените обичаме с ушите си, то мъжете го правят с очите си. Господата обичат да стимулират с*ксуалния си нагон с предизвикателна гледка. Не напразно харчим солени суми за купуване на еротично бельо, когато знаем, че ни предстои игра в спалнята с милото.

От Victoria’s Secret разкриха кое е най-с*ксапилното бельо. Червеният сутиен с черна дантела слага в малкия си джоб всички изрязани корсети и прашки. Проучване е доказало, че червеният цвят по жените действа на мачовците като на биковете от коридите. Когато компанията за „продажба на любов” запитала страстните си почитатели коя е любимата им моделка от семейството на Victoria’s Secret 95% единодушно посочили прелестната Адриана Лима. Избрали за най-добра снимка една от ревютата на лейбъла, на която Лима дефилира облечена с червен комплект бикини и сутиен с черна дантела тук-таме.
32-годишното ангелче се разходи по подиума така облечена по време на годишното модно шоу на марката за 2013 г.

Изборът на мъжете всъщност се оказва доста тематичен за наближаващите празници и може да се намери в почти всички специализирани магазини. Самата Лима казва, че красивото, еротично бельо е много важно за самочувствието на жената, дори когато никой не го вижда. Тя признава, че носи предимно спортно-елегантни дрехи в ежедневието си, за да се чувства комфортно, но не пропуска да си обуе тънки, дантелени прашки и да чувства свободата, която й дават, докато дефилира по улиците на града.
Супермоделът е майка на две деца и работи за марката от 14 години. Обожава модата и е категорична, че това е с*ксуалното оръжие, с чиято помощ жените сбъдват мечтите си.

Снимка: www.vspressroom.com
Автор: Dani

Най-възбуждащото бельо за мъжетеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)