Най-тъпите коледни подаръци за мъже

Най-тъпите коледни подаръци за мъже

Жените не знаели какво искат, а?! Хайде тогава да се опитаме да разберем на какви подаръци за Коледа биха се зарадвали мъжете. Мисията невъзможна, ще си кажат някои и почти ще се окажат прави. Събрахме най-скучните и досадни коледни подаръци в класация, за да знаеш за какво да не си харчиш парите, понеже милото няма да го оцени.

1. Сувенир – може да е купен от най-прекрасното място на света, да е ръчна изработка и да носи сантиментална стойност, но той просто ще види някаква фигурка, ще каже едно изтормозено „мерси“ и това ще е. Различните хора си имат различни вкусове и интереси. Затова не смятай, че щом ти се кефиш на нещо и твоичкият ще споделя възхищението ти.

2. Канцеларски материали – комплектът от тефтер с химикал и ключодържател вече не се смята за толкова луксозен, колкото гласи цената му. Красивата кутия и подвързията ще изненадат половинката ти повече от самото съдържание. Особено сконфузно ще се получи, ако точно след 5 минути ти каже, че ти благодари, обаче можеш да си ги задържиш, защото той няма къде да ги използва.

3. Билет за лотарията – с това само ще му намекнеш какъв е неудачник и как парите, които изкарва далеч не са достатъчни.

4. Дрехи – в 99% от случаите мъжете не харесват вкуса и избора на гаджетата си. Или ще им опъва някъде, или ще ги души, а недай си Боже да им боде! Или пък да не е техния цвят. Купи му дреха само, ако знаеш, че отдавна иска нещо конкретно и минава с въздишка покрай витрината на магазина, защото предпочита да те изведе на вечеря, вместо да харчи по себе си.

5. Парфюм – обичаш да ти мирише на мъж, обаче това не означава, че Той ще иска да мирише на това, което си му подарила. Строго индивидуални са предпочитанията за ухания, а и огромният избор от нови колекции направо може да те шашне, когато се отправиш към магазина. Не си го причинявай!

6. Кошница с десерти или деликатеси – това е по-скоро като за свиждане в болница или изпращане на благодарности по пощата. Само ще му покаже, че изобщо не го познаваш и си му взела нещо колкото да не е без хич.

Снимка: giftforguys.org
Автор: Dani

Най-тъпите коледни подаръци за мъжеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)