Най-омразните прозвища за мъжете

Най-омразните прозвища за мъжете

Господата обичат когато момичетата им се държат изключително мило с тях. Разнежват се, стават гальовни и им се развързват езиците, за да започнат да свалят звезди. Обаче има една тънка граница, чието прекрачване може да ги изкара извън релси. Мачовците ненавиждат да бъдат наричани с лигави и сладникави именца. Това смазва самочувствието и егото им.

Макар да осъзнават, че жените им го правят от добри подбуди и намерения, представителите на силния пол мразят да се обръщат към тях с прякори, които не подхождат на достойнството им. Ново британско проучване сочи, че милото ти не иска да му казваш: мишленце, зайче, патенце, котенце, захарче, бебенце и чочинце.

Много повече им допада да чуват – тигре, мило, господарю, Боже! и какви ли не възхваляващи никнеймове. Това гали ухото и себелюбието им. Нарцистичните същества откачат от кеф, когато мацката им се прави на смирена робиня и е готова да изпълнява всяка заповед на лошия тиранин.

Разбира се, има и мъже, които нямат нищо против да бъдат наричани с най-различни прозвища стига да са насаме с женичката си. Пред приятели, колеги и роднини обаче нещата загрубяват, ако въпросната дама злоупотреби с прякорите. Мъжете предпочитат да се показват като сериозни и отговорни пред хората. Я е посмяла да каже нещо извън протокола освен името му, я й е теглил конско като се приберат у дома и останат на 4 очи и 2 ръце.

Снимка: data3.whicdn.com
Автор: Dani

Най-омразните прозвища за мъжетеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)