Мъжете: Дамите ни правят на маймуни

Мъжете: Дамите ни правят на маймуни

Мъжкото съсловие е разбрало, че всеки детайл от външния вид на жените цели да ги прецака и да ги направи с*ксуални жертви на нежния пол. Според господата дори червеното червило или лакът за нокти се поставят, за да се привлича вниманието им. Силната част от човечеството се чувства като употребена. Това сочат данните от изследването на Манчестърския университет. Учените са установили, че дамите нарочно използват червения цвят като оръжие, за да възбуждат мъжете. От експеримента излиза, че мъжете се възбуждат от всичко в червен цвят.

Специалистите дали на група доброволци по една снимка и заръчали да я гледат не повече от 10 секунди Оказало се, че господата отделят най-много време, за да съзерцават устните на жената на картинката. Особено, ако са обагрени в ярко червено червило. Едва след това се интересували от очите й. Всички дами, които не били с червено червило не предизвикали сериозен интерес от страна на опитните зайчета.

Идеята на проучването е била дали мъжете си правят асоциации със срамните устни на жените, докато гледат тези на лицето. Резултатите от забавния тест доказали, че това наистина е така. Но дори и да се чувстват като измамени от малките ходове на дамите за привличане на интереса им досега никой от тях не е казал, че си пада по неподдържани жени.

Снимка: www.harpersbazaar.com
Автор: Dani

Мъжете: Дамите ни правят на маймуниРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)