Малката дантелена рокля е хит за коледните банкети

Малката дантелена рокля е хит за коледните банкети

Родните модни специалисти ни уверяват, че трябва да се облечем в дантела за излизанията си по предстоящите празници. Според стилистите няма да намерим нищо по-стилно или удобно от дантелената материя, подплатена със сатен или кадифе в контрастиращ цвят. Помислено е и за онези, които не обичат много дантела в случай, че правят асоциации с нея и древната професия за продажба на любовни ласки.

Дамите могат да слагат толкова дантела по себе си, колкото им се харесва. Дори това да означава само по маникюра. Може да се акцентира на аксесоари с дантела или с*кси топ. Все пак роклята с дължина до коляното си остава класика в жанра. Най-предпочитани от знаменитостите са комбинациите от черна дантела, наслоена върху бял плат.

Високите обувки са необходимост, а масивен аксесоар се поставя или само на шията и ръцете или на ушите и пръстите. Дантелата има способността да придава грация и да вталява силуета. Ако дантелата се намира в горната част на тялото тя подчертава извивките на бюста и шията и затова е добре косата да е стилизирана в красив кок. В случай, че се намира по долната част е хубаво да оставим гривата ни да се развява на свобода.
Дантелата е невероятно нежна и деликатна. С нея ще ни помислят за невинни ангелчета. Не случайно мрежестата материя се предпочита от херцогинята на Кеймбридж Кейт. Винаги, когато я видим да носи дантела си казваме "какво изящество, каква невинна красота" и някак си сме готови да развържем кесията за всяка благотворителна кампания, която Кейт организира за благото на Кралството. По същия начин ще ни приемат и нас щом изберем да заложим на дантелата. Няма да има затворени врати пред луксозния ни тоалет.

Снимка: bycelina.com
Автор: Dani

Малката дантелена рокля е хит за коледните банкетиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)