Lucente - лампите, които отразяват характера ви (видео)

Lucente - лампите, които отразяват характера ви (видео)

Животът е цветен и прекрасен, но светлината ни е дарена от природата само през деня. За нощния ни комфорт се грижи италианската компания Lucente, която е истински магьосник, когато става дума за осветителни тела. Дизайнерите на марката правят нестандартни лампи и полилеи и изумяват с гениалността си.

Lucente проповядва религията на светлината. Авторите на моделите смятат, че осветлението е най-съществената част от интериора в жилището. Когато си купувате лампи трябва да се опитате да съчетаете три важни компонента, за да се получи страхотен ефект – игра със светлината, креативна изработка и, разбира се качество.

Осветлението може да накара дома ви да изглежда по-голям и красив. Може да прикрива несъвършенствата му и да вади предимствата му по изключително умел начин. Дори обзавеждането не е толкова важно, колкото това как ще го осветите. И напук на отживелите схващания, че лъчът светлина трябва да пронизва центъра на стаята сега всичко е съсредоточено в любимите кътчета на стопаните и „покрайнините“ на жилището. Само една красива лампа може да превърне онази тъмна и страшна част на стаята в любимото местенце за игра на децата ви. Съкровищата ви ще се чувстват в безопасност и няма да изпитват страх да остават сами в апартамента, когато на вас ви се наложи да излезете, само ако сте се погрижили за перфектното осветление.

Авторите на шедьоврите на Lucente съчетават изящество, практичност, икономичност и елегантност. Те посвещават колекциите си на различни епохи от човешката история, за да напаснат произведенията си за вашия интериор във винтидж стил или в духа на модерното съвремие. Лампите могат да се „тикнат“ на неподозирано тесни места, за да не заемат място. Те просто ще си стоят без да пречат на никой и ще разпръскват светлина навсякъде около вас в името на личния ви комфорт.

Динамичност, геометрични форми и хаос отразяват начина ни на живот. Според дизайнерите човек се познава по това коя от лампите на Lucente ще си купи. Продуктите на марката изпълняват различна роля в дома ви, но остават незабелязани заради практичните си размери и форми.


Видео:

Снимка: www.archello.com
Автор: Dani

Lucente - лампите, които отразяват характера ви (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)