Любовта идва в дома ни с няколко Фън Шуй елемента

Любовта идва в дома ни с няколко Фън Шуй елемента

Случайни неща не съществуват, а любовта спохожда само смелите и онези, които знаят как да пренаредят дома си, за да привлекат положителната енергия на своя страна. Има няколко трика в обзавеждането, които привличат романтичните чувства и семейния уют като с магнит. Следвай тези, ако искаш да си щастлива, казва източното течение Фън Шуй:

1. Вратата – тя е вход за любовта и трябва да е красива, здрава и масивна. Добре е да е осветена и пред нея да стои статуйка или фонтанче. Цветя до нея, както и нова изтривалка вършат чудесна работа за привличане на споделената любов. До вратата не бива да се слагат нито грозни кошчета, нито вехтории.

2. Кухнята – печката не бива да пречи за достъп до вратата на помещението. Столовете са задължителни, а уредите и полиците трябва да са добре почистени от прахта. От кухнята трябва да бъдат изведени всички счупени съдове, както и мебелите с нащърбени ръбове. По перваза на прозорците може да поставите саксии или малки сандъчета с билки и подправки. Хубавите аромати и топлото осветление спомагат за идването на любовта.

3. Трапезарията – В центъра й трябва да стои овална или кръгла маса. Столовете, както и всички чифтове мебели и прибори за хранене трябва да са еднакви. Различията просто блокират потока на Ци. През деня е хубаво да присъства фруктиера с плодове, за да покажете, че те гостоприемни и очаквате да ви се случват само хубави неща. Затрудненото минаване около масата, както и грозните експонати от различни изкуства озлобяват обстановката.

4. Холът – Той трябва да е светъл, просторен и лишен от излишни мебели и декорации. Всичко в него трябва да е меко и да приканва към пълно отпускане. Тази стая е притегателното помещение за семейството заради телевизора в нея и е от особено важно значение да излъчва комфорт. Преместете телевизора така, че да не влиза в полезрението ви, когато не го гледате. Всичко, окачено по стените съсредоточете около точката на хоризонта. Нито по-ниско, нито по-високо.
 

Снимка: luckypath-fengshui.com
Автор: Dani

Любовта идва в дома ни с няколко Фън Шуй елемента Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)