Любимите с*кс пози на мъжете

Любимите с*кс пози на мъжете

Британските с*ксолози направиха класация с любимите с*кс пози на мъжете. LifeStyles Condoms са поръчали направата на култовата компилация, за да докажат, че и двата пола искат едни и същи неща, и че табута няма. Виж ги, за да знаеш с какво да изненадаш милото покрай празниците.
1. Ездачката – 36% от мъжете признали, че предпочитат да си лежат по гръб, докато работливата женичка се грижи за кефа им. Някои дори симулирали сръдни само и само да се направят пред момичетата си, че им дават да се качат отгоре, ама от тях да мине. Всъщност тайно се надяват половинката и този път да не изисква твърде много от и без това нескопосаните им умения. Ура за мързеливците!

2. Той мене – или иначе казано мисионерската. Направо си е пенсионерска, но върши работа. Практикуват я онези представители на силния пол, които обичат да доминират във връзката или искат да проникнат „по-навътре”.

3. Кучешката – удобна е, не изисква прекалено усърдна акробатика и доставя наслада и за двата пола. Мъжете я прилагат, когато искат по-мръснишки с*кс и да почувстват жена си като своята лична к*чка.

4. В задния двор – на нас не ни е кеф, обаче на мачовците им прималява от удоволствие. Все още не можем да си обясним афинитета на мъжете към изхода, пред който минават хранителните ни отпадъци, но те си знаят. Някои твърдят, че им е „по-тясно”, други се оправдават с версията, че не е толкова хлъзгаво, както във вагината и това удължава ерекцията им. Една приятелка опита да ни посъветва да си намажем дупетата с нещо, дето мирише зле и цапа, за да откажем мъжете си да искат, обаче после забрави да уточни с какво...

5. Прави – не изисква специално място и става за секунди. Освен това се разкрива прекрасна гледка към пластичните, дълги крака на мадамата, ако реши да метне някой от двата нависоко. Мъжете обожават позата, защото могат да заклещят мацките си почти нявсякъде и най-вече на супер известно обществено място. И ето тук идва парадокса със забраните. С*екс-позата на открито е здравословна, за разлика от тютюнопушенето. Но дали и онези, които са ставали свидетели на с*ксене в парка смятат така?!

Снимка: images.inquisitr.com
Автор: Dani

Любимите с*кс пози на мъжетеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)