Кристина Агилера се стопи и стана с*ксбомба

Кристина Агилера се стопи и стана с*ксбомба

Кристина Агилера, която помним като пухкавото момиченце, изпяло „Аз съм духът в бутилката“ вече е с нова визия. След раждането на първото си детенце Кристина затлъстя и рязко свали акциите си. Поскри се от музикалната сцена и сега се появява по-прекрасна от всякога. Виждаме я в амплоато на с*ксбомба.

В момента русото изкушение е ментор в риалитито The Voice, но това не й пречи да покаже прелести и новото си стегнато телце в бразилското издание на списание Elle. Харесвахме я заради гласа й, после я харесвахме заради разкрепостените й клипове, въпреки няколкото килца отгоре, сега обаче просто няма какво да не й харесаме, защото е страхотна.

Няма нито следа от пищното дупе на певицата. Сега пъчи единствено фините си извивки пред обектива на Джон Русо. Облечена е в шедьоври на Dolce & Gabbana, Herve Leger и други големи лейбъли. Мрежеста дантела едва прикрива деколтето на звездата, а черният цвят й придава по-драматична, с*кси визия. Кремаво, черно и червено си контрастират с платинената й грива и имаме усещането, че Агилера си е все същата дива хлапачка от началото на новото хилядолетие.

Преди броени дни тя зашемети почитателите си с новия хит „Say Something“, в който си партнира с бандата A Great Big World. Съдейки по визията й, гласът й също е перфектен. Изобщо този път Агилера съчетава гласови данни с моделски и очевидно се гордее със себе си. Личи си по ехидната й усмивчица от кадрите в Elle. „На 32 години съм и знам какво искам. Сега съм с*кси и съм истинска“, каза в интервю за модната Библия певицата.

Снимка: 3.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Кристина Агилера се стопи и стана с*ксбомбаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)