Китайска магия против оплешивяване

Китайска магия против оплешивяване

Преди 20 години китайката д-р Чан, която е родена в Щатите и получава диплома за дерматолог от Станфорд открива последната липсваща съставка от най-мощната рецепта срещу оплешивяване. Заради интереса от страна на фармацевтичната индустрия специалистката я е пазила в тайна. Наскоро обаче реши да разкрие мистерията, за да предаде на поколенията познанията си и да не попаднат в зли ръце. Д-р Чан споделя, че цярът срещу косопад е рядка билка, която расте на няколко места по света. Тя се смесва с други съставки и коктейлът представлява най-ефикасната рецепта за подхранването на скалпа и подсилването на растежа на косъма. Експертката е категорична, че с очите си е виждала как по оголеното теме на пациенти е започвала да никне буйна коса.

За да убеди научните среди, че рецептата й е напълно органична и безвредна дава проба на 16 клиники за провеждане на тестове. Всички резултати са положителни и дават близо 99% гаранция за успешна терапия. Серумът възстановява и съживява косата, освен това изгражда фоликула на косъма по нов начин и го кара да расте 3 пъти по-бързо.

Хъ Шоу У е китайското име на билката против оплешивяване, а на български се превежда буквално като „мехлем за всяка болест“. Латинското му име е Fallopia multiflora. Д-р Чан и екипът й вече са получили патент за лекарството и вече се произвежда в лимитирани колекции заради ограниченото количество на реколтата от въпросното растение. Продава се само по интернет на сайта http://www.fulfixcomplex.com/bg2KpRfFa/ и се нарича FulFix заради способността си да поправя всички щети по косата. Според създателката на рецептата, продуктът може да се използва от двата пола и е подходящ за всички възрасти. Д-р Чан е категорична, че серумът прави гъста, здрава и жизнена коса.

 

Снимка: www.andrewmichaelsspa.com
Автор: Dani

Китайска магия против оплешивяванеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)