Как да се наточим за купон без да треперим от студ

Как да се наточим за купон без да треперим от студ

Едно от най-трудните неща за жените е да изглеждаме с*кси без да ни личи, че ни е студено. А все пак наближават празници и ще е срамота да крием телата си под дебелите катове дрехи. Дори да се доберем до заведението с кола, то вътре има огромна вероятност да е хладно или да се отварят вратите, за да се проветрява. Ето няколко съвета, които ще ти помогнат да не се потиш от студ и да не посиняваш:

1. Нокти – лакираш или ден преди банкета или само слагаш лек брокат за блясък. Безцветния лак също върши работа, ако предварително си оформила ноктите си така, че и без боя пак да изглеждат добре. Всеки екстремен вариант за лакиране в последния момент ще ти коства нервите и безупречния вид. Нали си чувала за законите на Мърфи?! Имай предвид, че в последния момент може да ти се случат всякакви нещастия, които да осуетят опитите ти да се приготвиш както трябва.

2. Маскиране на зачервяванията – ако си успяла да боядисаш ноктите, за да не те издават, че посиняваш от студ, то е време да се отървеш от клоунския нос като мацнеш няколко слоя коректор или фон дьо тен. Фиксирай грима с лека прахообразна пудра. По време на забавата проверявай дали грима си стои на мястото.

3. Стилизиране на косата – нужни са малко лак и топка пяна, за да усмириш гривата на главата. Няма да е никак приятно да настинеш, заради нежеланието си да сложиш шапка да не смачкаш прическата, нали?! Затова след измиване нанеси малко от продуктите и повдигни корените за повече обем с горещата струя на сешоара. След това спокойно сложи лека плетена шапка или широка качулка, които няма да натискат и мачкат прическата ти.

4. Ремонт – на парти се ходи с пресен грим. Ако нямаш време да се прибереш у дома, за да поправиш щетите от деня намери 5 минути, за да освежиш дневния си грим и го подсили деликатно. Преди да посегнеш към по-силната декорация е добре да напръскаш лицето със студена вода, за да се подобри кръвообращението му и да не стои сковано от студ. Порите на кожата ще се свият, а излишният себум ще бъде премахнат. След това нанеси разкрасителните продукти.

5. Дебела връхна дреха – тя е задължителна, ако ще компенсираш отдолу с оскъден парцал. Иначе ще увеличиш на 100% да те помислят за побъркана. Върху тънкия тоалет облечи вълнено или кожено палто. Ако ти стане студено в заведението просто се наметни. Това е по-малко срамния вариант пред другия да тракаш със зъби и да се превиваш от студ.

 

Снимка: 4-ps.googleusercontent.com
Автор: Dani

Как да се наточим за купон без да треперим от студРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)