Женските дрехи и аксесоари, които мъжете мразят

Женските дрехи и аксесоари, които мъжете мразят

Опразваме портмонетата си постоянно, за да си купуваме нови дрешки и да сме по-привлекателни. Смятаме, че е нужно да сме в крак с модата, ако искаме принц Чаровен да ни открие и да ни спаси от агонията на скучното ни ежедневие. Оказва се обаче, че често купуваме излишни и дори супер грозни неща, които ни карат да изглеждаме досущ като Лейди Гага, а господата не биха искали да ги виждат по нас. Или дори и да ги видят, то със сигурност няма да ни обърнат внимание заради натурията по телата ни. Виж какво да НЕ купуваш!

1. Апрески – Ние си мислим, че се подмладяваме с 10 години и се пазим от студа, а мъжете смятат, че носим женския вариант на цървулите. Тичкаме си радостно, че приличаме на малки момиченца и сме много наперени, 'щото са актуални през зимата, а мачовците искат да изтрият тази гледка от съзнанието си.

2. Очила за гъзария – „Ти си дама, а не Хари Потър“, казват представителите на силния пол. Харесват мадами със слънчеви очила обаче не разбират каква е тая мания да се слагат очила без диоптър. Съчувстваме на всички жени, които имат проблеми със зрението, но „защо по дяволите някой ще иска да изглежда по-интелигентен като демонстрира дефект в зрителния си апарат?!“, недоумяват мъжете. На всичкото отгоре те знаят, че тези очила не струват повече от 5 лева от циганските магазини за домашни потреби.

3. Гумени ботуши – напомнят им на рибарските или на онези, с които бабите ни нагазват в язовирите, за да перат вълната от овцете. По латексовите варианти си падат, само ако тяхната лична мацка е решила да се маскира като строга господарка за една по-хард садо-мазо сесия в спалнята. Във всички останали случаи не искат и да знаят каква миризма и форми на живот са се зародили вътре.

4. Минижупи – мъжете обожават да плакнат очи в стегнати задни части и гладки крачета. Ако имат късмет и полата е прекалено къса пред тях се разкрива същината на най-перверзните им мечти. И все пак обичат през зимата всичко да е прибрано на топло. Както един приятел казва „не ги разбирам кифлите, харчат луди пари, за да ходят с гъша кожа“. В превод това означава, че крачетата на въпросните дами настръхват от студа и космите избиват издайнически.

5. Впити дрехи – по тях си падат единствено, ако стоят върху деколтето и задника на моделка. Всички останали по-закръглени жени нямат право да ги носят според мъжете.

Снимка: static.fjcdn.com
Автор: Dani

Женските дрехи и аксесоари, които мъжете мразятРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)