Хапче казва „Сбогом!“ на зимните бръчки

Хапче казва „Сбогом!“ на зимните бръчки

Хранителна добавка с микроелементи ще сложи край на напукването и пресушаването на кожата ни от студа през зимата. Продуктът спира мигновено отрицателното влияние на околната среда върху лицето и ръцете ни. Дамите, които приемат добавката се предпазват от уголемяването на вече появилите се бръчки и същевременно спират изникването на нови.

Витамини, колаген, борова кора и екстракт от гроздови семена са основните съставки на изделието. Преди да бъде пуснато на пазара е било тествано върху 80 жени на възраст между 35 и 55 години. Половината пиели хапчето, а другите взимали плацебо и лапали бонбони. Цели 4 месеца траел експеримента. След края на зимата бил извършен преглед с ултразвук. Пациентките, които взимали редовно хапчето били видимо подмладени, а кожата им – свежа и със същата плътност като на тийнейджърска възраст.

До 2,5 пъти се увеличил микро-релефа на кожата на жените, които не взимали хапчето. Кожата им загрубяла и се нацъфкала от бръчки. Според учените само един зимен сезон може да намали еластичността на кожата ни наполовина, ако не полагаме грижи за опазването й.

Снимка: fbexternal-a.akamaihd.net
Автор: Dani

Хапче казва „Сбогом!“ на зимните бръчкиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)