Един пуловер - четири визии

Един пуловер - четири визии

Студеното време е факт. Не можете да направите нищо освен да изкарате топлите дрехи. Навярно любимата ви е пуловерът?! Имате си любим такъв? Е ние ще ви покажем как можете да го ползвате в 4 различни стайлинга.

Пуловер с по-едра плетка + риза с десензащо не комбинирате светлият пуловер с ярка и предизвикателна ризка. За да може тя да изпъква, изкарайте яката и маншетите навън. Най-добре ще е да навиете ръкавите до лакътя.

Широка жилетка + кожено якеНормално е да облечем жилетката под якето, нали?! А какво ще си помислите, ако ви кажем, че този сезон те си разменят местата. Якето минава под жилетката! Намерете достатъчно свободна жилетка с 3/4 ръкави и носете якето си под нея.

Поло + рокля без ръкави

Всяка жена има в гардероба си зимна рокля без ръкави. Тази зима тя се сприятелява с полото. Облечете рокля, блуза и чорапогащник в един и същ цвят или изберете три допълващи се цвята.

Пуловер с къси или дълги ръкави + ефирна ризаКласика! Толкова е елегантно и красиво - облечете ефирна риза с дълъг ръкав (за предпочитане от коприна или друга фина материя) под пуловер с къс ръкав. Ето че пак изглеждате неузнаваема!

Снимка: good-kovka.com
Автор: Stefi

Един пуловер - четири визииРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)