Dior ни прави бижута за 2014 г. според зодиите

Dior ни прави бижута за 2014 г. според зодиите

С нетърпение очакваме новата година, за да започнем нов етап от живота си, да оставим лошото в миналото и да погребем старото си „Аз“ в името на едно по-добро. Тайничко ни се иска да надникнем в следващата 2014 г. и да разберем какво ни очаква. Dior има отговор на въпроса. От 1 януари на пазара ще заварим зодиите си под формата на стилни бижута, изработени с много любов от световноизвестния лейбъл.

Украшенията са толкова красиви, че ще впечатлят дори скептиците, които не вярват в астрология и предсказване според звездите. Модните дизайнери са вложили старание, креативност и много злато, брилянти и перли, за да създадат истински шедьоври за почитателките си. Колекцията „Tell Me Dior Necklaces“ е лимитирана и представлява нежни висулки за колиета.

Може да сте суеверни и да не обичате да носите зодията, но кой каза, че не можете да носите знака на половинката си. Така ще му покажете колко много го обичате и ще се окичите със супер красив аксесоар. А може и Той да реши да ви изненада приятно за наближаващите празници.

Снимка: m5.paperblog.com
Автор: Dani

Dior ни прави бижута за 2014 г. според зодиитеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)