Бижута по ръцете вместо маникюр

Бижута по ръцете вместо маникюр

Световната музикална сцена налага модни тенденции и ексцентрични движения още от средата на миналия век. Сега обаче се почуди какви изобретения да поставя върху косите, грима и ноктите на звездите. Някои от най-креативните творци на музика като Лейди Гага и Бионсе измислиха бижута вместо нокти. Всъщност иновацията дойде като добре дошла за дамите, които обичат да експериментират с външния си вид и да са винаги с поне две крачки напред пред конкуренцията си.

Риана използва метални пластини, камъни и верижки по орловите си нокти във всичките си последни клипове и зариби сънародничките си. У нас все още не се прави поставяне на метални нокти, но подозираме, че съвсем скоро ще стане редовна практика. Гримьорката Холи Силиус и бижутера Хана Уорнър са създали умопомрачителни декорации за ноктите. Използвали са много вдъхновение от природата и различни материали, за да направят неземно красиви декорации за маникюра. Металните пластини на великолепното дуо са от злато в различните цветове на благородния материал и са оформени като паяци, гушери и шипове. Силиус и Уорнър са ги дали за внасяне на глътка новост в колекциите на H&M.

И двете дами са искали да помогнат на дамите с по-траен и по-красив маникюр. Те признават, че разкрасителните процедури отнемат голяма част от времето в ежедневието ни и ако има начин приготовленията да стават за по-малко време би било чудесно. Металният маникюр може да се поставя супер бързо и да издържа по ноктите, докато притежателката му не реши да го махне.

Съвсем скоро големите марки ще го внесат в ежедневието на простосмъртните жени и тези метални чудесии няма да са само притежание на звездите. Малко лепило и лепенки и ноктите се закрепят и стоят страхотно в съчетание с всичките ни дрехи в гардероба. Струват от 40 до 500 паунда, но изработените от неблагороден метал вървят и за по-малко пари в интернет.

Снимка: www.dailybless.com
Автор: Dani

Бижута по ръцете вместо маникюрРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)