Американци изчислиха колко трябва да трае идеалният с*кс

Американци изчислиха колко трябва да трае идеалният с*кс

Дамите да си запушат ушите, защото сега ще разкрием една потресаваща информация! Оказва се, че идеалният полов акт трябва да бъде с продължителност от 13 минути. Ни повече, ни по-малко. До този извод стигнаха американски учени. Жените вече нямат никаква причина да се оплакват, а господата могат да ликуват за победата си.

Специалистите по с*ксуално здраве са категорични, че дори муш-гуш да трае само 3 минути пак е добре пред нищо. Идеята е, че екстремният с*кс въздейства на тялото и сърцето като най-мощната кардио тренировка. Бързият оргазъм до такава степен натоварва организма, че няма нужда да тренираш цяла седмица, ако реализираш поне 3 екстремни сеанса с чук-чао. Изследователите открили, че дори за 3 минути една възбудена жена може да достигне до оргазъм. Ако обаче не успее, то тогава причината няма да се крие у мъжа, а в недостатъчната възбуда на въпросната чикита.

Янките са категорични, че самозадоволяването пречи изключително много на женския оргазъм и после представителките на нежния пол прехвърляли вината на партньорите си, че не знаели как да ги задоволят. Експертите са убедени, че ако жените престанат да правят скречове като опитни диджейки някой ден няма да имат никакви проблеми в това да изпитват оргазми дори само от влажния поглед на възлюбените си.

Освен това учените държат хората да правят разлика между с*кс, любовна игра и гушкане. „И трите неща нямат нищо общо с това колко време й трябва на жената, за да се разтърси от кеф“, заявяват най-отговорно изследователите. Според тях за разпространението на митовете и легендите за правилните и грешните неща в с*кса влияят много киното, порно индустрията и неверните слухове.

Учените са на мнение, че филмчетата за възрастни са направени дълги, защото актьорите са опитни и имат какво да покажат дори да снимат ленти с трайност от цяло денонощие. Специалистите напомнят също, че порното е създадено не само да възбужда, но и да помага на двойки със с*ксуални затруднения в леглото. С една дума, акъл от порното не можем да взаимстваме, а ние жените трябва да си избием от главата илюзията, че мъжете са длъжни да ни задоволяват, докато се... задоволим.

Снимка: www.sportscene.tv
Автор: Dani

Американци изчислиха колко трябва да трае идеалният с*ксРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)