5 начина да обличаш дънковата риза като за първи път

5 начина да обличаш дънковата риза като за първи път


Една дреха винаги може да стои по неузнаваем начин върху тялото ти, колкото и да е стара. Само трябва да приложиш няколко трика, които да я освежат. Лесно и бързо става така, че никой няма да разпознае, че те е видял с нея само преди няколко дни. Всичко се крие в очарованието на малките детайли и съчетанията. За да докажем версията си ще дадем пример с вечната дънкова риза. Тя няма срок на годност и е супер актуална по всяко време. Само трябва да се напасне според останалите части на тоалета ти.

Всяка трета жена крие в гардероба си риза от деним. И нещо повече – колкото е по-стара, толкова по-бунтарски и с*кси ще изглежда в наши дни. Сигурно ще се учудиш, ако ти кажем, че с ретро аксесоари и стари дрехи можеш да си спретнеш чисто нова визия според модните тенденции из моловете в момента. Причината е, че през 2013 г. стана едно смесване на много стари стилове в един нов. Та само стой и се гледай пред огледалото как ще ти стоят нашите съвети:


1. Обуй слим дънки, облечи синята риза и я закопчай догоре. Тази непорочна външност е само затишие пред буря. Сега сложи масивно колие под яката на ризата и вдигни косата на конска опашка. С*екси, а?

2. Облечи пуловер или обикновена плетена блуза върху ризата. Повдигни леко ръкавите на блузата и извади яката на ризата. Идеята е да разкриеш колкото се може повече от денима и да постигнеш етажиране.

3. Пола, панталон, няма да е от значение какво точно ще обуеш сега, защото ти предстои да пробваш най-провокативната комбинация – опасваш ризата, навиваш ръкавите й и разкопчаваш няколко копчета до цепката на бюста. Не се притеснявай дори да се подава някоя дантела от сутиена. Може би точно тази палавост е целта на тоалета.

4. Денимът обича да облича деним, но трябва да са различни цветове или поне нюанси. Не забравяй, че ризата трябва да изпъква, затова или я направи най-светлата част от дрехите си или я накарай да изглежда като най-тъмната. Всичко се постига със заиграване с аксесоарите. Съчетай ризата с дънки до глезена и обувки на висок ток. Хвани в едната ръка клъч, а на другата сложи масивна гривна и мъжки часовник. Събери косата в небрежен кок и ще станеш мацката, след която всички мъже извръщат поглед.

5. Или пък нека заложим на нещо семпло. Какво ще кажеш за впито клинче, дълга тениска и ризата отгоре. Това е супер облекло за разходка в парка или извън града през уикенда. Практично е дори за домашно облекло.

Снимка: www.shoppingner.com
Автор: Dani

5 начина да обличаш дънковата риза като за първи път Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)